Telenor-Smart-karavan-u-Somboru
Operateri

Telenor Smart karavan u Somboru

Telenor Smart karavan nastavio je svoje putovanje posetom Somboru, u kojem je Telenor tim organizovao Tweet Up pod nazivom #KaravanUp i popularni Lov na smart telefon. Svi zainteresovani imali su priliku da se druže sa Telenor timom u kafiću Jeger i postave pitanja u vezi sa uslugama.

„Mislim da internet koristim 25 sati dnevno, kako poslovno, tako i lično, iz zadovoljstva. Mislim da je u Somboru pokrivenost mreže odlična i to puno pomaže, a korisnik sam Telenor mreže od kad koristim mobilni telefon. Često sam u prilici da obilazim Sombor i okolna sela i nikada nisam imala problema. Svakoj lokalnoj zajednici znači bilo koji lokalni projekat, pa tako i Smart karavan. Građani vole da kažu svoje mišljenje i mislim da je komunikacija ostvarena na ovaj način značajna, jer na osnovu povratnih informacija mogu poboljšati svoju uslugu“, kaže blogerka Vera Mlađan.

Telenor-Smart-karavan-u-Somboru
Telenor Smart karavan u Somboru

Telenor tim je posetio one koji su prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom, a u isto vreme održana je i nagradna igra „Lov na smart telefon“. U ovoj igri svi zainteresovani građani Sombora su imali priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro, a najbrži takmičar bio je Nebojša Zorica. Ostali učesnici dobili su prigodne poklone. Uslov je bio da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.

Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani imali su mogućnost da komuniciraju sa Telenor timom putem korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs i u narednom broju magazina Kontakt.

Smart karavan će napraviti pauzu u julu i avgustu, a od septembra nastavlja svoj put kroz gradove u Srbiji.

Leave a Reply