telenor-smart-karavan
Operateri

Telenor Smart karavan

Kako bi ispunio želje korisnika i obezebedio najbolje korisničko iskustvo prilikom korišćenja pametnih uređaja, Telenor pokreće novi projekat pod nazivom Smart karavan – Dobre stvari u Pametnoj mreži. Cilj ovog projekta je da u direktnoj komunikaciji sa korisnicima i blogerima širom Srbije, Telenor dobije jasan uvid u njihovo iskustvo prilikom upotrebe Pametne mreže.

Prikupljene informacije, kao i rezultati merenja brzine i opštih karakteristika mreže imaće veliki značaj, jer će na osnovu njih Telenor raditi na dodatnom investiranju u mrežu kako bi korisnicima obezbedio još bolje iskustvo surfovanja mobilnim internetom.

telenor-smart-karavan

Karavan će krenuti na put 4. marta 2013. krećući se od Subotice do Vranja (Subotica, Vrbas, Novi Sad, Smederevo, Kruševac, Niš, Leskovac i Vranje).  Na ovom putu će Telenor tim i nezavisna produkcija E-TV testirati brzinu i kvalitet mreže, proveriti iskustvo koje korisnik ima na različitim lokacijama.

Događanja i vesti tokom karavana svi zainteresovani moći će da prate putem Telenorovih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter. Svi koji budu želeli da podele svoje iskustvo sa nama mogu ostaviti svoje komentare, sugestije i predloge.

Telenorov tim u okviru karavana neće obilaziti samo velike gradove u Srbiji, već i manja mesta, kako bi se iz direktnog iskustva proverila pokrivenost i kvalitet signala i na ovim područjima.

Krajem marta planirana je i druga faza projekta, koja će trajati do kraja godine. Tokom nje biće organizovani događaji u nekoliko gradova širom Srbije, a predloženi su Pančevo, Bačka Palanka, Vrbas, Ruma, Gornji Milanovac, Šabac, Kikinda, Sremska Mitrovica, Užice, Ćuprija i Valjevo.

U drugoj fazi, Telenor će održati brojne radionice, posvećene mogućnostima pametnih uređaja, prednostima Android platforme, aplikacijama i brojnim prednostima surfovanja pomoću smart telefona i tableta u Pametnoj mreži. Lokalno stanovništvo biće u mogućnosti da se upozna sa Telenor timom i dobije odgovore na sva pitanja u vezi sa uslugama, uređajima i proizvodima ove kompanije. Oni će moći sami, putem glasanja na našem sajtu i sajtu blic.rs da izaberu temu za radionice koja ih najviše zanima. U okviru druge faze Smart karavana organizovaće se i Telenor Smartfon „lov”, edukativna igrica u kojoj će takmičari imati zadatak da najbrže završe postavljeni zadatak, a oni koji budu najuspešniji osvojiće vredne nagrade, kao što su Telenor pametni telefon, internet modem i USB.

Projekat Smart karavan predstavlja značajan iskorak ka korisniku i pokazuje nastojanje kompanije Telenor da svoje usluge omogući dostupnim što većem broju ljudi i pruži im jednostavnije korišćenje telekomunikacionih usluga putem pametnih uređaja. Na ovaj način Telenor  ima za cilj da Pametnu mrežu učini prvim izborom korisnika, i to na osnovu njihovog sopstvenog iskustva i potreba.

Leave a Reply