Operateri

Telenor uz Nokia telefone poklanja Avon kozmetiku

Uz modele Nokia 6303 Illuvial, Nokia 6700 Illuvial i N97 mini, postpejd korisnici dobijaju vredne poklon pakete kozmetičke kuće Avon

Novi Telenorovi postpejd korisnici će, kupovinom jednog od tri modela telefona Nokia, namenjenih pre svega damama, dobiti na poklon vredne pakete kozmetičke kuće Ejvon.

Pored telefona Nokia 6303 Illuival, koji je korisnicima dostupan za 1 dinar, na raspolaganju su i modeli Nokia 6700 Illuvial i N97 mini po sniženim cenama. Ponuda traje dok traju zalihe.

Uz N97 mini korisnici mogu besplatno da preuzmu najlepše ljubavne pesme. Zahvaljujući Telenoru i Ejvonu, svi novi postpejd korisnici biće u prilici da dobiju poklon ili obraduju drage osobe.

Telenor je sedmi po veličini mobilni operator na svetu sa 174 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,832 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu.

Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa u kojima učestvuje i Telenor u Srbiji. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se i kroz rad Telenor fondacije, koja se bavi ulaganjem u kulturu i umetnost, obrazovanjem mladih i podrškom društvenougroženim grupama.

Leave a Reply