Događaji · Operateri

Telenor zvanični mobility partner Sinergije 2010

Kao zvanični mobility partner Sinergije 2010, Telenor, u saradnji sa Microsoftom predstavlja Mail pro servis, jedinstveno poslovno e-mail rešenje, visokog kvaliteta i pouzdanosti, zasnovano na Microsoft Exchange tehnologiji. Svim posetiocima Sinergije 2010 biće omogućeno i da se upoznaju sa karakterisitikama najnovijeg telefona HTC HD 7 sa operativnim sistemom Windows phone 7, koji će se u zvaničnoj ponudi Telenora naći od decembra meseca.

Mail pro servis predstavlja Telenorovo jedinstveno rešenje za poslovni mejl koje obezbeđuje efikasnu i sigurnu komunikaciju zaposlenih, a prilagodljivo je potrebama svih kompanija bez obzira na njhovu veličinu. Za vrhunsku e-mail komunikaciju više nije neophodan poseban server niti usluge administratora, kompletna briga prepušta se Telenoru koji obezbeđuje uslugu najvišeg kvaliteta.

Servis obezbeđuje trenutnu e-mail komunikaciju sa mobilnog telefona ili računara, kao i rad na zajedničkom kalendaru sa deljenim zadacima i listom zakazanih sastanaka. Jednostavno, kao da je u pitanju rad sa SMS porukama, mailovi, zadaci i zakazani sastanci naći će se na računaru ili mobilnom telefonu krajnjeg korisnika samo par sekundi nakon slanja.

Najnoviji HTC HD 7 jedinstvenim čini Windows Phone 7 operativni sistem, koji je prilagođen mobilnim telefonima sa ekranima osetljivim na dodir i predstavlja idealno rešenje za sve korisnike koji žele napredan sistem. Model poseduje veliki ekran od 4.3 inča, kameru od 5 megapiksela i 720p HD kamkorder koji korisnicima ovog uređaja omogućava da nakon poslovnih obaveza snimaju sebi bitne momente sa izuzetnim kvalitetom i detaljima.

Predstavljanjem ovih ponuda na najvećoj regionalnoj IT konferenciji, jubilarnoj Sinergiji 2010, kompanija Telenor podseća da nije samo mobilni operator, već kompanija koja svojim korisnicima pruža relevantna poslovna rešenja.
Telenor je sedmi po veličini mobilni operator na svetu sa 191,4 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,984 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa u kojima učestvuje i Telenor u Srbiji. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se i kroz rad Telenor fondacije, koja se bavi ulaganjem u kulturu i umetnost, obrazovanjem mladih i podrškom društvenougroženim grupama.

Leave a Reply