telenor-karavan
Operateri

Telenorov Karavan nastavlja put i poklanja pametni telefon najbržima

Druga faza Telenor Smart karavana nastavljena je posetom Novom Pazaru, u kom je Telenor tim, organizovao radionice na temu Deezer usluge i Nokia Lumia telefona. Svi zainteresovani imali su priliku da se druže sa Telenor timom u kafeu Antika i postave pitanja u vezi sa uslugama.

Telenor tim je posetio one koji su prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom, a u isto vreme održana je i igra „Lov na smart telefon“. U ovoj igri svi zainteresovani građani Novog Pazara su imali priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro, a najbrži takmičar bio je Predrag Ivković. Ostali učesnici dobili su prigodne poklone. Uslov je bio da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.

telenor-karavan

Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani imali su mogućnost da komuniciraju sa Telenor timom putem korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk iTviter.

Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs i u narednom broju magazina Kontakt.

Svakog meseca do kraja godine, osim avgusta, najčešće poslednjeg četvrtka u mesecu, Telenor smart karavan će posetiti drugi grad. Sezona lova na smart uređaje je u punom jeku!

One thought on “Telenorov Karavan nastavlja put i poklanja pametni telefon najbržima

  1. TucMuc

    Da bi dobili “pametni” telefon uslov je da posedujete već jedan!!!
    Bravo telenor, bravo, sedi 1.

Leave a Reply