Operateri

Telenorov Karavan završava put i poklanja pametni telefon najbržima

Telenorov Smart karavan stiže u Zaječar u petak 13. decembra i od 15:30 časova organizovaće Tweet Up pod nazivom #KaravanUp za sve lokalne blogere, tviteraše i zainteresovane građane u kafiću Fresh, pored Telenorove prodavnice. U periodu od 14 do 15 časova biće organizovana igra „Lov na smart telefon“ gde će svi zainteresovani građani Zaječara imati priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro. Uslov je da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.

Druženje se nastavlja od 15:30 časova kada će građani imati priliku da popričaju sa Telenor timom i da se iz prve ruke upoznaju sa MiFi ruterom i Deezer servisom, kao da i iz prve ruke čuju nešto više o novim uslugama i uređajima, a Telenor tim će deliti i prigodne poklone.

Telenor-Smart-karavan-u-Somboru

U cilju poboljšanja rada mreže i većeg zadovoljstva korisnika, Telenor tim će i u Zaječaru posetiti one koji putem Telenorovih društvenih mreža Fejsbuka ili Tvitera prijave smetnje ili poteškoće sa signalom Telenorove Pametne mreže.

Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs  i u narednom broju magazina Kontakt.

Iskoristite poslednju priliku da u svom gradu osvojite pametni telefon, jer posetom Zaječaru zvanično zatvaramo sezonu lova na pametne telefone!

Leave a Reply