Operateri

Telenorov paket Moja ekipa i promocija olimpijskog bob tima Srbije

Prvi srpski olimpijski bob tim zaštitni znak novog paketa – U paketu se dobijaju četiri SIM kartice sa 500 besplatnih minuta razgovora i video poziva

Novi Telenorov pripejd paket „Moja ekipa“ naći će se u prodaji od 1. februara. Sadrži četiri pripejd kartice koje između sebe imaju besplatne razgovore i video pozive. Svaki od korisnika može besplatno da razgovara sa tri preostala člana ekipe 500 minuta u toku jednom meseca.

Postojeći pripejd korisnici takođe mogu da prave svoje ekipe. Sve što treba da urade je da posete bilo koju Telenorovu prodavnicu i izaberu tri Telenorova pripejd broja sa kojima žele besplatno da razgovaraju i prave video pozive.

Zaštitni znak kampanje „Moja ekipa“ je olimpijski bob tim, koji prvi put na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru nastupa pod zastavom Srbije. Na ovaj način, Telenor kao generalni sponzor olimpijskog tima Srbije za Zimske i Letnje olimpijske igre, predstavlja najširoj javnosti članove olimpijskog tima.

Nakon promotivnog perioda, koji traje do 31. marta, svaki korisnik može da produži mogućnost besplatnih razgovora za narednih mesec dana sa ostala tri broja ako dopuni kredit sa najmanje 500 dinara odjednom.

Kada se potroši besplatni minuti, tarifiranje prema ekipi se nastavlja u skladu sa tarifnim paketom korisnika.

Cena paketa „Moja ekipa“ je 200 dinara, a kartica može da se aktivira do 30. juna ove godine slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom EKIPA na 9848. Preostale besplatne minute korisnik može da proveri putem koda *121*7#.

Telenor je sedmi po veličini mobilni operator na svetu sa 172 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,832 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa u kojima učestvuje i Telenor u Srbiji. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se i kroz rad Telenor fondacije, koja se bavi ulaganjem u kulturu i umetnost, obrazovanjem mladih i podrškom društvenougroženim grupama.

Leave a Reply