Operateri

TELENOROV WAP PORTAL NAJBOLJI

Telenorov WAP portal pobednik je ovogodišnjeg WEB FEST-a na osnovu glasova publike iz regiona bivše Jugoslavije u kategoriji sajtova za mobilni telefon. Telenor WAP našao se ispred portala RTV B92 i nacionalnog servisa RTS.

„Veoma nam je drago zbog nagrade, posebno zato što je dodeljuje publika, odnosno sami korisnici. Znači nam i činjenica da je ovo regionalno priznanje. Ovaj uspeh počiva na radu velikog tima koji neprestano unapređuje izgled i sadržaj. Trudimo se da posetiocima WAP portala pružimo pregršt korisnih informacija, ali i zabavnih sadžaja. Samo Telenor muzika danas ima više od 350 000 pesama. Zahvalni smo svima koji su Telenorov WAP portal videli kao dobar primer i dali mu svoj glas”, kaže Vladimir Suvodolac, stručnjak za nove medije u Telenoru.

Dve hiljade sajtova iz regiona za zvanje najboljih u 17 kategorija bilo je u konkurenciji na drugom WEB FEST-u.

WEB FEST je prvi regionalni festival za izbor najboljih web projekata i promociju upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se od izbora najboljih web sajtova po kategorijama kao i od promotivno edukativnih aktivnosti.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 172 miliona korisnika, od čega 2,832 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply