Operateri

Telenorova roaming ponuda za leto 2010.

Ušteda do 65 % očekuje sve Telenorove korisnike u romingu od 1. jula pa do kraja leta. Letnja ponuda obuhvata govorni saobraćaj, SMS i GPRS usluge u romingukoja su na raspolaganju svim Telenor korisnicima u I i II zoni, odnosno celoj Evropi, sem Rusije.

Korisnici mogu da biraju između tri vrsta paketa – minuti razgovora i SMS poruke, samoSMS poruke ili sve usluge zajedno sa GPRS-om. Pripejd i postpejd korisnici roming po specijalnim cenama mogu da aktiviraju putempoziva na besplatni kod „Moj meni“ *111#. Poslovni korisnici treba da prate standardnuproceduru, slanjem zvaničnog zahteva Telenoru ili putem Telenorovog poslovnog portala.

Dodatna pogodnost za korisnike je i to što se ova usluga može aktivirati i u zemlji u koju jekorisnik doputovao takođe besplatnim pozivom koda *111#. Paketi mogu da se iskoriste do 30. septembra, a korisnici mogu da aktiviraju više istih ilirazličitih paketa istovremeno.

Specijalna ponuda za Crnu Goru

Svi pozivi ka mreži Telenor Srbija i Telenor Crna Gora će biti jeftiniji od poziva ka drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori. Za odlazne pozive naplaćuje se naknada za uspostavljanje veze od 5,9 dinara, minut poziva ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora košta 8 dinara, a minut poziva ka svim ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori košta 12 dinara.

Za dolazne pozive naplaćuje se samo uspostavljanje veze od 5,9 dinara, bez obzira na dužinu trajanja poziva. Cena SMS poruke ka svim mrežama je 8 dinara. Cena pristupa Internetu biće 0,10 dinara po kilobajtu. Cene su prikazane bez PDV-a i dodatnog poreza na mobilnu telefoniju.

Roming za Južnu Afriku

Svim Telenorovim korisnicima koji će uživo gledati Svetsko fudbalsko prvenstvo u JužnojAfrici, omogućeno je da razgovaraju u MTN mreži po cenama i do četiri puta nižim odredovnih. Pripejd i postpejd korisnici trebalo bi ručno da odaberu MTN mrežu i bez ikakvihuslova i ograničenja steknu pravo na povoljnije cene razgovora u romingu tokom boravka uJužnoj Africi.Promocija traje do 31. jula, a ovakvi uslovi su ponuđeni je zahvaljujući saradnji Telenorasa južnoafričkim operatorom MTN, liderom u telekomunikacijama u Africi i na Bliskom

Leave a Reply