Operateri

Telenorovi korisnici smišljaju novogodišnje odluke i osvajaju mobilne telefone

Telenor je pred novogodišnje praznike omogućio svojim korisnicima da putem sajta www.dobreodluke.com kreiraju novogodišnje odluke i čestitke i podele ih sa svojim prijateljima.

Posetioci sajta će moći da napišu novogodišnje odluke koje će biti postavljene na Telenor Fejsbuk stranici u okviru taba „Dobre odluke“ i da pozovu prijatelje da glasaju za njih od danas pa do 31. decembra. Osam posetilaca čije odluke osvoje najviše „lajkova“ imaće priliku da dobiju jedan od mobilnih telefona iz novogodišnje ponude, a najbolji među njima osvojiće najnoviji HTC HD7. Samo oni korisnici koji su fanovi Telenor Fejsbuk profila mogu da glasaju.

Pored ovoga, posetioci sajta www.dobreodluke.com, mogu da kreiraju ličnu novogodišnju čestitku i posalju je prijateljima putem mejla.

Telenor je sedmi po veličini mobilni operator na svetu sa 191,4 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,984 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa u kojima učestvuje i Telenor u Srbiji. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se i kroz rad Telenor fondacije, koja se bavi ulaganjem u kulturu i umetnost, obrazovanjem mladih i podrškom društvenougroženim grupama.

Leave a Reply