Operateri

Ulaznica za Exit uz mt:s mybel paket

Već tradicionalno, mt:s je prijatelj Exit festivala, najvećeg muzičkog događaja u Srbiji koji okuplja svetske i domaće muzičke zvezde u Novom Sadu. Exit će trajati četiri dana, od 8. do 11. jula 2010. godine, a  ove godine mt:s je pripremio  iznenađenje za nove mybel korisnike. Svi koji se odluče za mybel paket sa telefonom LG GM205 dobiće na poklon vaučer koji se, pri ulasku na Festival, menja za narukvicu koja predstavlja ulaznicu za sva četiri festivalska dana.

mybel paket sa telefonom LG GM205 može se kupiti po ceni od 4.499 dinara, a ugovor se potpisuje na 24 meseca. Tokom Exit festivala, mybel tarifni profil omogućava korisnicima da sa ostalim mybel korisnicima razgovaraju po ceni od samo 0,09 din/min, kao i da šalju SMS poruke po istoj ceni.

Odabirom mybel tarifnog profila, u okviru mesečne pretplate korisnike očekuje čak 300 minuta za razgovore u mt:s mreži, 300 SMS poruka i 300 MB za prenos podataka u domaćem saobraćaju. Pored toga, besplatno dobijate i uključenu 3G uslugu. Pozovite 064/790 i naručite svoj mybel paket sa telefonom LG GM205 i paket će vam stići na kućnu adresu.

Leave a Reply