Operateri

Uninor, mobilni operater Telenor Grupe, pokrenuo poslovanje u Indiji

Uninor, mobilni operator Telenor grupe u Indiji, pokrenuo je poslovanje u mobilnom sektoru u sedam indijskih država, što je najveći poduhvat u istoriji telekomunikacija. Uninor će svojim uslugama pokriti teritoriju sa oko 600 miliona ljudi, čime je kompanija postala rekorder u pokrivenosti teritorije u Indiji.

„Izuzetno sam zadovoljan i verujem da će Uninor, zahvaljujući pružanju kvalitetnih usluga, imati značajan pozitivan uticaj na svakodnevni život korisnika u Indiji. Telenor grupa je u potpunosti posvećena ovom poduhvatu i pružiće podršku Uninoru u Indiji kroz sve svoje kapacitete i bogato iskustvo sa drugih tržišta“, izjavio je Jon Fredrik Baksas, generalni direktor i predsednik Telenor grupe.

„Već prvog dana poslovanja smo postali sve-indijski nacionalni operator, zahvaljujući pokretanju usluga u sedam indijskih država i potpisanim ugovorima o romingu sa ostalim. Ponosan sam na rezultate koje je postigao ovaj posvećeni i talentovani tim. Današnji početak predstavlja kamen temeljac na dugom putu ka poziciji važnog operatora u Indiji“, izjavio je Stajn Erik Velan , generalni direktor Uninora.

Leave a Reply