Operateri

Unovčite svoj stari mobilni telefon u Vipu!

Korisnici koji donesu bilo koji korišćeni mobilni telefon u neki od Vip centara dobiće popust na kupovinu novog telefona, laptopa ili tableta u visini procenjene vrednosti starog i dodatnog Vip popusta od 1.000 dinara.

Pre odlaska na prodajno mesto korisnici na Vipovom sajtu mogu da provere kolika je procenjena otkupna vrednost starog uređaja. Na primer, vrednost modela Samsung Galaxy S2 I9100 u ispravnom stanju je 6.050 dinara, što znači da korisnik u ovoj promociji ostvaruje pravo na ukupan popust od 7.050 dinara za kupovinu novog uređaja, uz odabrani postpejd paket.

vip-telefon

Namera je operatera da svi otkupljeni uređaji uđu u program održivog razvoja tako što će oni u ispravnom stanju biti prodavani preko partnera kao polovni, a neispravni se recikliraju. Na taj način Vip doprinosi smanjenju elektronskog otpada i očuvanju životne sredine u Srbiji.

Korisnik može na procenu da donese najviše dva stara uređaja po jednom ugovoru, u ispravnom ili neispravnom stanju, pri čemu se prilikom kalkulacije popusta sabiraju obe procenjene vrednosti. Popust na uređaj važi za sve nove postpejd korisnike, one koji žele da prenesu broj telefona u Vip mrežu, kao i za postojeće korisnike koji obnavljaju svoju ugovornu obavezu ili dodaju uređaj na postojeći broj, uz određene tarife i ugovornu obavezu od 24 meseca.

Leave a Reply