Operateri

Uručeno priznanje Vip BizPartner 2013 mladim preduzetnicima

Priznanje Vip BizPartner 2013, koje kompanija Vip mobile dodeljuje prvi put i u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, uručeno je u petak najuspešnijim mladim preduzetnicima, vlasnicima tri mala i srednja porodična preduzeća iz oblasti proizvodnje, trgovine i bezbednosti i zaštite na radu.

Prvi dobitnici su Miro Sekulović, „Triplast” iz Niša, Aleksandra Trajković, „A-Z market” iz Zemuna i Filip Tomović, „Tomović com” iz Kragujevca.
Žiri je odluku o pobednicima doneo u jakoj konkurenciji preduzetnika mlađih od trideset godina, vlasnika malih i srednjih preduzeća, nosilaca „Excellent SME”, elektronskog sertifikata boniteta, koji izdaju Privredna komora Srbije i međunarodna osiguravajuća kuća Coface.

vip mobile

Nagrade ukupne vrednosti milion dinara (po 300.000 dinara, Samsung Galaxy S4 smart telefon iz Vip ponude uz BizPartner Zauvek 1000 tarifu sa popustom od 100% u naredne dve godine) laureatima su, na svečanosti u Privrednoj komori Srbije, uručili Andreas Graf, direktor/CEO Vip mobile i Zdravko Jelušić, potpredsednik PKS.

Andreas Graf je izjavio da je cilj Vipovog priznanja da podstakne mlade menadžere na unapređenje porodičnog biznisa, poslovanjem po najsavremenijim standardima, uz pomoć modernih tehnologija.

„Na taj način obezbediće uspešnije poslovanje svojih kompanija i sertifikate koji će im otvoriti nove mogućnosti na domaćem i omogućiti bolji pristup stranim tržištima“, poručio je Graf.

Potpredsednik Privredne komore Srbije Zdravko Jelušić istakao je da ova nagrada šalje najbolju poruku mladima da u Srbiji mogu da ostvare svoje ambicije i snove, umesto da odlaze u inostranstvo.

„Verujem, da će iskustva ovogodišnjih dobitnika biti podsticaj i drugim mladim ljudima da ovde ostanu, počnu i razvijaju svoj biznis”, rekao je Jelušić.
Nakon svečanog uručenja nagrada, za učesnike skupa, firme nosioce sertifikata „Excellent SME“ iz cele Srbije, održano je predavanje o mogućnostima i prednostima elektronskog načina poslovanja, o tome kako mobilne komunikacije mogu da doprinesu boljem radu malih i srednjih preduzeća i o kvalifikovanom elektronskom sertifikatu.

Leave a Reply