Operateri

Veliko finale Vip Beach Masters 2012 na Adi Ciganliji

Nakon uspešne sezone nacionalne lige koja se odigrala u čak šest gradova Srbije, finale Prvenstva Srbije u odbojci na pesku odigraće se ovog vikenda na Adi Ciganliji. 

Na beogradskoj Adi Ciganliji počeo je finalni turnir ovogodišnjeg Vip Beach Masters 2012 – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, u organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije. Utakmice glavnog turnira održaće se danas i u subotu, dok će se polufinalni i finalni mečevi igrati u nedelju, 2. septembra.

Na turniru učestvuje 24 muška i 11 ženskih timova, boreći se za titulu šampiona i šampionki, ali i za vredne nagrade iz ukupnog fonda od 11.500 evra, koji obezbeđuje Vip mobile. Prvi tim na tabeli u ženskoj konkurenciji čine Isidora Egić i Aleksandra Frajtović sa osvojenih 190 bodova, zatim slede Nina Škarić i Nataša Ševarika sa 140 bodova, kao i Dragana Krstović i Milica Ivanović sa osvojenih 49 bodova. Sa 418 bodova i osvojena čak četiri turnira u dosadašnjem toku takmičenja, vodeći tim koji čine Siniša Antonić i Marko Galešev ima idealnu priliku da osvoji turnir, dok im ozbiljnu konkurenciju predstavljaju Stefan Basta i Igor Tešić sa 258 bodova i Dejan Blagojević i Nemanja Komar sa 189 osvojenih poena na rang listi.

Danas počinje i besplatna škola odbojke za decu do 14 godina, koju vodi naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Mališani će imati priliku da se oprobaju u ovom olimpijskom sportu u petak 31. avgusta i subotu 1. septembra od 17 do 18 časova, kao i u nedelju 2. septembra od 14 do 15 časova na glavnom terenu turnira.

Ulaz na turnir za sve ljubitelje bičvoleja je besplatan, a organizatori obećavaju uzbudljiv vikend na Adi Ciganliji, koji će biti upotpunjen sjajnim mečevima i zanimljivim pratećim programom.

Leave a Reply