Operateri

Vip će investirati 23 miliona evra u razvoj mreže!

Telekomunikaciona kompanija Vip Mobile planira da uloži 23 miliona evra do kraja godine u razvoj mreže mobilne telefonije u Srbiji, izjavio je finansijski direktor Andreas Graf.

On je agenciji Beta rekao da je tokom prva tri meseca ove godine Vip mobajl investirao šest miliona evra u Srbiji, najvećim delom u razvoj mreže mobilne telefonije i u korisnički servis. 

Posebnu pažnju u 2014. godini, istakao je Graf, Vip Mobile će posvetiti dodatnom unapređenju mreže, tako da će do kraja godine biti postavljeno više od 320 novih baznih stanica u manjim mestima i duž glavnih saobraćajnica, a na 550 lokacija biće modernizovana oprema. 

vip

Graf je najavio da će Vip Mobile zahvaljujući partnerstvima sa finansijskim sektorom tokom drugog tromesečja stanovništvu da ponuditi inovativne bankarske usluge. 

Pored toga, dodao je, u saradnji sa partnerima, Vip Mobile će poslovnim korisnicima ponuditi kompletna telekomunikaciona rešenja koja povezuju mobilnu i fiksnu telefoniju. 

“Vip ostaje najveći grinfild investitor u Srbiji pošto je od novembra 2006. do sada u poslovanje uloženo više od 807 miliona evra, uključujući i 320 miliona evra za kupovinu licence”, rekao je Graf. 

One thought on “Vip će investirati 23 miliona evra u razvoj mreže!

  1. Rade

    Na osnovu ličnih saznjana cena solarne usluge za proizvodnju električne energije i grejanje u Srbiji ponudjači su veoma skupi za oko50% u odnosu na trzistima u Zapadnoj Evropi. Ispada da je Srbija krava muzara.Napominjem da koliko sam lično obavešten ima dosta zainteresovani ali je cena preskupa!

Leave a Reply