Operateri

Vip dobio Evropsku nagradu za volontiranje zaposlenih na nacionalnom nivou za projekat “Budi Vip student”

Projekat “Budi Vip student” proglašen je za najbolji projekat u kategoriji inovacija na svečanoj dodeli Evropskih nagrada za volontiranje zaposlenih na nacionalnom nivou, koja je održana 17. februara u restoranu “Medijapan” u organizaciji Foruma poslovnih lidera i SMart Kolektiva. U ime Vipa, nagradu je primio član Upravnog odbora Roland Haidner.

Evropska nagrada za volontiranje zaposlenih dodeljuje se ove godine prvi put u 23 evropske zemlje i nagrađuje projekte usmerene na podršku zapošljavanju. Svi nacionalni pobednici učestvovaće u međunarodnom izboru, a evropski pobednik biće proglašen na konferenciji Responsible Business Convention, koju Business in the Community organizuje 17-18. marta 2011. u Londonu.

Ovom prilikom, Roland Haidner je, zajedno sa predstavnicima drugih kompanija, diplomatskog kora i lokalnih i međunarodnih organizacija, pripremao suši uz pomoć profesionalnih kuvara, a prisutni su plaćali obroke koliko žele. Sav novac prikupljen tokom večeri doniran je organizaciji Kreativno edukativni centar za mentalno nedovoljno razvijene osobe (KEC MNRO), čiji su programi usmereni na radno angažovanje njihovih korisnika.

Pored Vipa, nagrade su dobili Coca-Cola Hellenic Srbija u kategoriji velikih kompanija, JKP Gradske pijace u kategoriji “novajlija” i Kancelarija za mlade grada Beograda u kategoriji javnih institucija.

Zahvaljujemo se svim kolegama koji su svojim učešćem u projektu “Budi Vip student” doprineli da osvojimo ovu nagradu!

Leave a Reply