Operateri

Vip generalni pokrovitelj sedmog Beogradskog festivala igre

Kompanija Vip mobile je već treću godinu zaredom ekskluzivni pokrovitelj Beogradskog festivala igre, koji se održava od 9. do 23. aprila u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Somboru.

Beogradski festival igre je tokom sedam godina postojanja izrastao u jedan od najvažnijih regionalnih kulturnih događaja koji u našoj zemlji okuplja najbolje plesne trupe sveta.

Program festivala zvanično je najavljen danas, na tradicionalnoj konferenciji za medije u Skupštini grada. Domaćin konferencije bila je Radmila Hrustanović, zamenica gradonačelnika Beograda, a govorili su Aja Jung, direktor i selektor festivala, Aleksander Šperl, predsednik Upravog odbora Vip mobile i ambasadori zemalja učesnica.

Igra je vrlo dinamična, inovativna i energična forma izražavanja, koja je istovremeno direktna, jednostavna i bliska svima. To su vrednosti koje povezuju Vip i Beogradski festival igre i koje najbolje ilustruje slogan “Komunikacija u pokretu””, rekao je Aleksander Šperl, predsednik UO Vip mobile.

Sedmi Beogradski festival igre će biti otvoren nastupom italijanske trupe AterBalleto sa predstavom “Come un respiro”, 9. aprila u Centru Sava.

Leave a Reply