Operateri

Vip gradi regionalni telekomunikacioni centar u Kragujevcu

Predstavnici kompanije “Vip mobile” i opštine Kragujevac potpisali su danas ugovor o zakupu zemljišta na kojem će ta kompanija graditi regionalni telekomunikacioni centar veličine do 3.000 kvadratnih metara u periodu od šest do osam meseci.

Kompanija Vip mobile je u postupku javnog nadmetanja izabrana kao najpovoljniji ponuđač zakupa zemljišta od 20 ari na 99 godina, na lokaciji “Servis 2”. Ugovor o zakupu zemljišta potpisali su predsednik upravnog odbora “Vip mobile” Tanasis Kacirumpas, član Upravnog odbora Vipa Darko Parun, gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović i direktor “Preduzeća za izgradnju grada” Veljko Merdžan.

“Vip mobile” nastavlja da ulaže u srpsku i kragujevačku privredu”, rekao je Parun koji je istakao “da je ta kompanija najveći grinfild investitor u Srbiji od 2007. godine i da je do sada uložila blizu 700 miliona evra”.

Naglašavajući da će u Kragujevcu graditi savremeni regionalni centar, Parun je rekao “da će kapaciteti biti dovoljni za pružanje usluga ne samo poslovnim korisnicima te kompanije, već i drugim kompanijama koje imaju potrebu za razvijanjem novih kapaciteta u centralnoj Srbiji”.

Izražavajući zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora, gradonačelnik Kragujevca je rekao “da je kompanija ”Vip mobile” shvatila šta Kragujevac znači u Srbiji i šta će tek značiti”.

Objašnjavajući da je kompanija “Vip mobile” izabrana među tri mobilna operatera kao najpovoljniji ponuđač, gradonačelnik Kragujevca je najavio “da će ubuduće zaposleni u gradskoj upravi koristiti službene mobilne telefone te kompanije.

Leave a Reply