Operateri

Vip i Fakultet organizacionih nauka sklopili stratesko partnerstvo

Vip mobile i Fakultet organizacionih nauka sklopili su strateško partnerstvo koje će studentima ovog fakulteta omogućiti dalji razvoj znanja i veština kroz stručno usavršavanje na projektima koje će raditi sa menadžerima i mentorima iz Vipa. Osnova za ovu saradnju je značajan broj diplomaca Fakulteta organizacionih nauka koji su trenutno zaposleni u Vipu na pozicijama eksperata i menadžera i koji postižu izvanredne rezultate.

Saradnja će biti realizovana kroz gostujuća predavanja Vipovih menadžera na FON-u, program studentskih praksi u Vipu i istraživačke i diplomske radove studenata koji kao osnovu mogu koristiti znanja stečena u ovoj kompaniji.
Studentima FON-a će na ovaj način biti pružena mogućnost da se bliže upoznaju sa dinamičnom industrijom telekomunikacija i poslovanjem Vipa kao člana Telekom Austrija Grupe u Srbiji, dok će Vip istovremeno moći da regrutuje visoko kvalifikovane mlade stručnjake za rad u kompaniji.

Vip i Fakultet organizacionih nauka uspešnu saradnju započeli su još 2007. godine kada je Vip pokrenuo projekat „Budi Vip student“, namenjen edukaciji talentovanih studenata u oblasti telekomunikacija. Od 80 akademaca nagrađenih stipendijama u 4 generacije, čak njih 26 dolazi sa FON-a, dok ih je šestoro danas u zaposleno u Vipu.

Leave a Reply