Operateri

Vip mobile donira odbojkaške lopte za 120.000 osnovaca širom Srbije

Akcija “Odbojka sutra – Lopte za pobede” Odbojkaškog saveza Srbije i Vipa, kojom je planirano da sve osnovne škole u Srbiji dobiju odbojkaške lopte, nastavljena je danas u 22 grada. Centralna svečanost održana je u Zrenjaninu, u prisustvu 2.200 osnovaca, koje su pozdravili predstavnici lokalne vlasti, Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Petra Štangl, izvršni direktor za marketing Vipa. Dodeli lopti prisustvovao je i naš proslavljeni odbojkaš Vladimir Grbić.

Pored Zrenjanina, odbojkaške lopte danas su dobili osnovci u Aranđelovcu, Aleksandrovcu, Apatinu, Beogradu, Beloj Crkvi, Belegišu, Bačkoj Palanci, Kuršumliji, Paraćinu, Šapcu, Vladimircima, Vladičinom Hanu, Vrbasu, Vršcu, Plandištu, Kikindi, Kovinu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Somboru i Čajetini. Ukupno 7.500 lopti podeljeno je za gotovo 120.000 osnovaca iz 451 osnovne škole u 22 grada u Srbiji.

Projekat “Odbojka sutra – lopte za pobede” u okviru koga je planirano da svaka od 1800 osnovnih škola u Srbiji dobije odbojkaške lopte pokrenut je u aprilu 2008. godine. Akcija se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete i Ministarstva omladine i sporta Srbije.

Leave a Reply