Operateri

Vip mobile i naredne tri godine uz Odbojkaški savez Srbije

Izražavajući obostrano zadovoljstvo prethodnom uspešnom trogodišnjom saradnjom, kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije danas su produžili ugovor o sponzorstvu do 2013. godine. Svečanim potpisivanjem novog ugovora Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile i Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, ozvaničili su nastavak partnerstva u okviru kojeg će Vip i u naredne tri godine ulagati u razvoj i popularizaciju ovog trofejnog sporta.

Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije izrazio je veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa kompanijom Vip mobile: ,,Veoma smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom. U Vipu smo dobili ne samo dugoročnog sponzora, već i partnera zahvaljujući čijoj podršci možemo kvalitetnije da pristupamo pripremama za najveća međunarodna takmičenja. Siguran sam da će i u narednom periodu sve naše nacionalne selekcije postići još bolje rezultate i da ćemo sa Vipom nastaviti izuzetno uspešno partnerstvo.’’

Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile, izjavio je: „Kao generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije i svih nacionalnih odbojkaških timova, Vip je ispunio obećanje da će postati posvećen partner i da će zajedno sa Savezom raditi na razvoju ovog sporta u Srbiji. Pozitivna energija, timski duh, šarm i harizma naših odbojkaša i odbojkašica su se savršeno uklopili u vrednosti koje Vip promoviše. Unapred se radujemo nastavku saradnje i novim projektima, i sigurni smo da ćemo zajedno nastaviti da ostvarujemo vrhunske rezultate.’’

Vip mobile najveća podrška Odbojkaškog saveza Srbije

Poboljšani uslovi treniranja svih nacionalnih odbojkaških timova doprineli su osvajanju mnogih trofeja i boljem plasmanu. U protekle tri godine ostvaren je veliki broj zajedničkih akcija, koje su doprinele popularizaciji odbojke i odbojke na pesku među mladima u Srbiji. Kroz projekat „Odbojka sutra – lopte za pobede”, učenicima osnovnih škola širom Srbije do sada je podeljeno skoro 28.000 lopti sa ciljem promovisanja timskog duha i fer-pleja među školarcima.

Treću godinu zaredom Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije kroz Vip Beach Masters turnire doprinose razvoju srpske odbojke na pesku sa ciljem da na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine Srbija po prvi put ima svoje predstavnike u ovom sportu.

Zahvaljujući odličnoj organizaciji Vip Beach Masters turnira, već dve godine zaredom Srbija je domaćin i jednog od najprestižnijih turnira Evropske odbojkaške konfederacije u odbojci na pesku za seniore, CEV Challenger, koji u Novom Sadu okuplja najbolje evropske igrače.

Vipove reklamne kampanje u kojima se kao glavni protagonisti pojavljuju najbolji igrači muške i ženske reprezentacije Srbije, naišle su na odličnu reakciju javnosti pokazavši da su dobra komunikacija i timski rad jednako važni u sportu, kao i u životu.

Leave a Reply