Operateri

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije donirali odbojkaški teren

Kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije donirali su odbojkaški teren, sportsku opremu i baštenske garniture i time veoma obradovali štićenike jednog od najvažnijih beogradskih ustanova za smeštaj dece bez roditeljskog staranja i njihove drugare.

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, pred utakmice H grupe drugog vikenda XX Gran Prija 2012, koje se ovog vikenda igraju u Beogradu, učestvovala je u uređivanju terena u Domu za smeštaj dece bez roditeljskog staranja „Moša Pijade”. Sredstva za unapređenje sportskog prostora obezbedili su kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije.

Srpske odbojkašice, koje su se nedavno plasirale na Olimpijske igre u Londonu, zajedno sa štićenicima Doma „Moša Pijade” pomagale su u iscrtavanju terena, postavljanju stubova i odbojkaške mreže, a zatim odigrale i kratak meč sa mališanima. Kroz unapređenje uslova i stalno podsticanje dece za bavljenje odbojkom, Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije žele da istaknu da je sport jedan od najboljih načina da se kvalitetno iskoristi slobodno vreme i steknu dobre životne navike.

„Znamo koliko je sport značajan za zdrav život i pozitivan stav prema izazovima koji nam se svakodnevno nameću. Devojke iz odbojkaške reprezentacije su pravi uzori za sve mlade ljude u Srbiji i nadam se da će i drugi slediti njihov primer kada je učestvovanje u ovakvim aktivnostima u pitanju. Naša želja je da što više dece motivišemo da se bave odbojkom, a prvi korak u tom cilju je obezbeđivanje adekvatnih uslova za treniranje“, izjavio je Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

„Srpski odbojkaški savez, članovi reprezentativnih timova i naši prijatelji iz kompanije Vip, nastavljaju sa društveno odgovornim akcijama čiji je cilj stvaranje boljih uslova za bavljenje ovim izuzetnim sportom. Verujem da će ljubitelji odbojke širom Srbije u nama videti i ljude koji ih inspirišu da žive bolje, kvalitetnije i srećnije”, istakao je Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaško saveza Srbije.

Petu godinu zaredom Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije uspešnim partnerstvom doprinose razvoju i popularizaciji domaće odbojke. U tom periodu svi nacionalni odbojkaški timovi beleže bolji plasman i osvajaju brojne trofeje.

Leave a Reply