Operateri

VIP mobile ima 1 milion korisnika

Vip mobile je danas objavio da je dostigao broj od milion aktivnih korisnika. Za samo 20 meseci poslovanja, Vipov udeo u tržištu telekomunikacija je premašio 10%.

“Veoma smo ponosni što od danas Vipova zajednica okuplja milion korisnika”” rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip. “Ovo znači da su građani prepoznali Vip kao pravu i sigurnu alternativu na tržištu. Od samog početka Vipov tim se trudio da zadovolji potrebe korisnika, a ovaj uspeh potvrđuje da smo odlično obavili svoj posao. Milion korisnika je, takođe, velika motivacija za dalji napredak”.

Milioniti korisnik je 30. marta posetio Vipov centar u Kragujevcu sa namerom da zasnuje postpejd ugovor. Reč je o Bojani Gvozdenović, dvadesetdevetogodišnjem agentu za nekretnine, koja kaže da joj se Vip dopada zato što ima najbolju ponudu na tržištu, uključujući i odlične telefone po povoljnim cenama, atraktivne tarifne pakete i stalne promocije. ,,Uopšte me ne čudi što su u kratkom roku pridobili milion korisnika, a ja im želim da što pre ostvare još milion’’, rekla je Bojana.
Novi postpejd korisnici dobiće na poklon pripejd paket sa telefonom i SIM karticom
U želji da obeleži prvih milion korisnika, Vip će novim postpejd pretplatnicima od sutra ponuditi dvostruku dobit. Najpre će, iz raznovrsne ponude moći da izaberu jedan od odličnih telefona za samo jedan dinar, među kojima su Samsung J700, Sony Ericcson W320 ili Vip V528 sa Bluetooth slušalicom. Uz to će, kao specijalni poklon, sve dok traju zalihe, svaki novi postpejd korisnik dobiti i potpuno besplatan pripejd paket sa telefonom i SIM karticom: ultra tanki Vodafone 231 sa ekranom u boji i polifonim melodijama. Biće to savršen poklon za prijatelja ili člana porodice.
Za sve pripejd korisnike: 1000 dinara kredita, 1000 SMS poruka i 1000 MMS besplatno uz svaku dopunu do kraja godine
Svi pripejd korisnici će od sutra uživati u prednostima promocije koja važi do kraja godine: novi i postojeći pripejd korisnici koji uplate dopunu od samo 100 dinara ili više, dobiće besplatno 1000 dinara kredita za nacionalne pozive, kao i 1000 SMS poruka i 1000 MMS poruka, sve u okviru Vip mreže. Sa svakom novom dopunom stiče se pravo na novi bonus, i tako sve do kraja godine.
Buduća ulaganja u 2009
Bez obzira na trenutnu finansijsku krizu, Vip mobile će nastaviti da ulaže u izgradnju sopstvene savremene mreže. Već danas, Vipov signal je dostupan širom zemlje. Vip u ponudi ima širok potrfolio proizvoda i usluga kojim može da zadovolji sve potrebe korisnika u mobilnoj komunikaciji – od pripejd paketa, do paketa namenjenih najzahtevnijim korisnicima kao što su velike kompanije. Prvi je na tržištu predstavio inovativni BlackBerry iz Vodafona. Vip će nastaviti da proširuje ponudu i poboljšava sjajnu uslugu prema korisnicima. Kompanija će i u buduće podržavati najkvalitetnije projekte u oblasti sporta, obrazovanja, kulture i socijalne zaštite.

Leave a Reply