Operateri

Vip mobile kreirao nove Smart tarife

Vip je kreirao nove postpejd Smart tarife i pripejd ponudu sa željom da omogući neograničene razgovore u okviru dvomilionske Vip zajednice u nacionalnom saobraćaju, a nekima će to pojeftiniti korišćenje dok će nekima i poskupeti, kao i kod novih Telenor tarifa.

Korisnici koji se odluče za nove postpejd Smart tarife, počevši od tarife Smart 700, moći će da neograničeno razgovaraju u Vip mreži, a ti minuti su dostupni od početka obračunskog perioda i ne troše se iz paketa. Ovo su jedine tarife na tržištu koje korisnicima nude pogodnost da  odmah pričaju unutar mreže tako da im preostali sadržaji iz paketa ostaju za pozive prema drugim mrežama, SMS/MMS i internet komunikaciju.

vip

Nove Smart tarife takođe nude neograničeni internet po smanjenoj brzini, koji se aktivira ukoliko korisnik potroši sve smartove iz paketa. Dodatno, korisnik  može uz određenu nadoknadu, da aktivira neki od Vipovih internet dodataka namenjenih pristupu  najpopularnijim internet servisama, sa protokom u punoj brzini (Društvenjak za Facebook, Istraživač za pregled Youtube video sadržaja itd).

Pripejd korisnicima je po prvi put na raspolaganju opcija sa neograničenim razgovorima unutar Vip mreže, 500 SMS prema svim mrežama kao i 50 MB, po ceni od 250 dinara i u trajanju od 30 dana od dana aktivacije. Takođe, novi i postojeći korisnici će moći da izaberu i opciju sa minutima ka svim mrežama, kao i opciju sa SMS porukama ka svim mrežama.

Leave a Reply