Operateri

Vip mobile nudi 6 mesečnih obračunskih ciklusa za plaćanje računa

Vip je jedini mobilni operater u Srbiji koji svojim korisnicima pruža mogućnost da odaberu jedan od šest mesečnih obračunskih ciklusa sa pripadajućim fiksiranim rokovima plaćanja računa (1, 5, 10, 15, 20 i 25. u mesecu). Na taj način korisnici mogu bolje da planiraju svoj budžet i prilagode rokove izmirenja računa za mobilni telefon dinamici svojih primanja.

Osim načina plaćanja koji su standardni na tržištu, poput odlaska u banku ili poštu, privatni korisnici mogu da izaberu i druge načine uplate koji najviše odgovaraju njihovim potrebama i štede njihovo vreme i novac:

vip

Otvaranje trajnog naloga u matičnoj banci je brz i efikasan način plaćanja, jer banka svakog meseca brine o urednom izmirenju računa.

 

Putem elektronskog i mobilnog bankarstva korisnici na jednostavan način uvek i sa bilo kog mesta mogu da plaćaju svoje Vip postpaid račune preko svojih mobilnih uređaja ili računara.

 

Ukoliko korisnik ima Visa ili Master karticu, svoj postpejd račun, ali i račune svojih bližnjih može platiti jednostavnim slanjem SMS poruke, bez čekanja u redovima ili popunjavanja uplatnice.  Uz prethodnu registraciju za ovaj servis u matičnoj banci, korisnici biraju i do četiri broja osobe kojima u budućnosti žele da regulišu račun koristeći ovaj servis. Pored izmirivanja računa, putem SMS servisa moguće je dopunjavati pripejd kredit sebi ili osobi po izboru.

Dodatno, Vip je jedini operater na tržištu koji nudi uslugu izmirenja izmirenja mesečnog računa direktno u svojim radnjama, u 78 Vip centara širom Srbije. Fiksna cena usluge izmirenja telefonskog računa iznosi 50 dinara po postpejd računu, a uplate su proknjižene već istog trenutka.

Leave a Reply