Operateri

Vip mobile nudi milion besplatnih SMS poruka do kraja 2010. godine

Novi i postojeći pripejd korisnici dobiće jedinstveni poklon – najveću ikad poklonjenu količinu besplatnih SMS poruka u okviru Vip mreže, koje važe do kraja sledeće godine.

Predstojeći praznici su period kada više komuniciramo. Zbog toga je Vip pripremio specijalan poklon za sve nove i postojeće pripejd korisnike omogućivši im da po povoljnim uslovima komuniciraju više sa svojom porodicom i prijateljima: od danas pa do kraja 2010. godine svi dobijaju milion besplatnih SMS poruka u okviru Vip mreže.

Kako bi aktivirali prazničnu promociju, korisnici treba da dopune svoju SIM karticu sa kreditom u iznosu od 200 dinara ili više. Svaka sledeća dopuna od najmanje 200 dinara produžava važenje preostalih besplatnih SMS poruka za narednih 30 dana, i tako do kraja 2010. godine.

Besplatne SMS poruke važe za nacionalni saobraćaj, a ne obuhvataju međunarodnu komunikaciju, roming, usluge sa dodatnom vrednošću i prenos podataka.

Vip pripejd SIM kartice mogu se naći širom Srbije u Vip centrima i na 6.500 prodajnih mesta i kioska, uključujući Štampa sistem i Futuru Plus, dok su elektronske dopune na raspolaganju na više od 17.000 prodajnih mesta partnera.

6 thoughts on “Vip mobile nudi milion besplatnih SMS poruka do kraja 2010. godine

 1. Igor

  Ja saljme poruke pream osobi koja je u romingu i neskida mi kredit nego trosi mi samo poruke od tih milion…da li je to moguce?

 2. slavica

  ako kupim novu karticu jel moram ponovo da uplatim kredit ili na njoj ima kredita?

 3. nenad

  potrebno je aktivirati i uplacivati 200 din pre nego sto ti istekne za odredjeni mesec. meni je isteklo i uplatio sam 200 din i nije se aktiviralo, pa me interesuje kako se ponovo aktivira? hvala.

 4. suzana

  mene zanima kad uplatim 200 din kredita,i kad izaberem promociju 1000 besplatnik sms u swim mrezama ,koliko to traje….jer traje 7 dana ili 30 dana…?

Leave a Reply