Operateri

Vip mobile podržao Red Bull Music Academy Radio Night

Vip mobile ove godine podržava četvrti Red Bull Music Academy projekat u Srbiji, u okviru koga će, pod sloganom Red Bull Music Academy Radio Night supported by Vip, od marta do maja u beogradskom „Domu Omladine“ nastupiti četiri svetski poznata DJ-a.

Želja Vipa je da, podrškom ovom projektu, doprinese promovisanju savremenih muzičkih trendova i afirmiše komunikaciju među ljudima koje povezuje muzika.

U okviru Red Bull Muzičke Akademije će 25. juna takođe biti organizovana muzička radionica u Beogradskoj Filharmoniji gde će gosti predavači, kao kreatori klasične, filmske i elektronske muzike, pokušati da naprave spoj ova tri muzička pravca.

Red Bull Music Academy je od 1998. godine jedan od najoriginalnijih globalnih muzičkih događaja koji predstavlja mesto okupljanja muzičkih producenata, inženjera, instrumentalista, DJ-eva, pevača, kompozitora i aranžera, povezanih inspirativnim impulsom za muzičkom inovacijom. Akademija se svake godine organizuje u gradu čija je scena ostavila traga u svetskoj muzičkoj istoriji.

Cilj Red Bull Muzičke akademije u Srbiji je da talentovanim mladim ljudima pruži mogućnost da budu među 60 polaznika iz celog sveta koji će učestvovati na Red Bull svetskoj muzičkoj radionici 2011. godine.

One thought on “Vip mobile podržao Red Bull Music Academy Radio Night

Leave a Reply