Operateri

Vip mobile predstavlja CEV Challenger

Odbojkaški savez Srbije i Vip mobile organizuju prestižni evropski turnir u odbojci na pesku pod pokroviteljstvom Evropske odbojkaške konfederacije (CEV), na novosadskom Štrandu, od 16. do 19. jula. Vrhunski profesionalci u ovom sportu okupiće se u Novom Sadu kako bi se borili za vredne novčane nagrade, ali i bodove koji se računaju u okviru rangiranja Evropske odbojkaške konfederacije i Svetske odbojkaške federacije (FIVB). Čast da ugosti učesnike ovog turnira Srbija je dobila posle izuzetno uspešno organizovanog prošlogodišnjeg Balkanskog prvenstva u odbojci na pesku i serije Vip Beach Masters turnira za nacionalni šampionat.

Na CEV Challenger turniru za titulu najboljih nadmetaće se 44 ekipe iz 18 zemalja: Austrije, Belgije, Bugarske, Danske, Češke, Finske, Grčke, Holandije, Hrvatske, Italije, Kipra, Letonije, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Srbije, Švajcarske i Velike Britanije.

Ukupan nagradni fond takmičenja iznosi 12.000 evra.

Ulaz je slobodan za sve posetioce, a mečevi i zabavni program će trajati tokom celog dana. Organizatori turnira obećavaju dobru zabavu i pozivaju sve ljubitelje sporta i uzavrele atmosfere da tokom vikenda posete novosadski Štrand i bodre naše takmičare, uživaju u atraktivnim mečevima, nastupima igračica na pesku, odličnoj muzici kao i raznovrsnim nagradnim igrama.

Leave a Reply