vip
Operateri

Vip mobile roaming ponuda za ovo leto

Vipovi pripejd i postpejd korisnici koji svoj odmor provode u Crnoj Gori mogu da ostvare uštedu čak i do 80% u odnosu na standardne roming cene. U okviru letnje roming promocije, do kraja avgusta, pozivi prema bilo kojoj mobilnoj ili fiksnoj mreži u Srbiji i Crnoj Gori su 19.9 dinara po minutu razgovora.

Cena dolaznih poziva po minutu je 15.9 dinara, koliko iznosi i slanje jedne SMS poruke. Korisnici surfuju po specijalnoj ceni od 0,159 dinara po kilobajtu. Promotivne cene važe ukoliko se korisnik nalazi na crnogorskoj T-mobile mreži kada je u romingu u Crnoj Gori. Uspostava veze u okviru ove promocije za odlazne pozive se naplaćuje 7.9 dinara. Sve cene su prikazane sa PDV-om.

vip

Ušteda u Evropi uz letnje roming pakete

Za korisnike koji leto provode u nekoj od evropskih zemalja, do kraja avgusta na raspolaganju su četiri roming paketa sa kombinacijom minuta, SMS i megabajta čija je promotivna cena do 30% niža u odnosu na standardnu ponudu. Kupovinom ovih paketa, korisnici ostvaruju i do 60% uštede troškova, u odnosu na standardne cene saobraćaja u romingu.

  • Paket ,,Euro Roming SMS 50’’ sadrži 50 besplatnih SMS poruka, po ceni od 590 dinara.
  • Paket ,,Euro pozivi 10’’ sadrži 10 besplatnih roming minuta, po ceni od 390 dinara.
  • Paket ,,Euro mix’’, sadrži 20 besplatnih roming minuta, 20 SMS i 5 MB po ceni od 990 dinara. Paket ,,Euro Roming 30’’ sadrži 30 roming minuta, po ceni od 1090 dinara.

Paketi aktiviraju slanjem SMS poruke koja je besplatna dok je korisnik u Srbiji, posetom Vip prodajnog mesta ili pozivom korisničkog servisa. Minuti u okviru roming paketa mogu da se koriste za pozive prema svim brojevima u posećenoj zemlji i Srbiji, ka svim ostalim zemljama i operaterima, kao i za dolazne roming pozive iz bilo koje destinacije. Paketi važe u preporučenim mrežama širom Evrope, 7 dana od dana aktivacije.

Leave a Reply