Operateri

Vip nudi pola godine promotivnih 25% popusta na mesečnu pretplatu

Vip u petak 1. jula otvara novu prodavnicu u Knez Mihailovoj 9, čiji stručni i ljubazni prodavci u savremenom enterijeru garantuje jedinstveno korisničko iskustvo. Svi novi Vipovi korisnici koji u prvih mesec dana u radnji u Knez Mihailovoj 9 odaberu neku od Smart ili postpaid tarifa i potpišu ugovor, dobijaju 25% popusta na mesečnu pretplatu u narednih 6 meseci. Takođe, svi posetioci mogu besplatno da testiraju najbrži mobilni internet u Srbiji na notebook i laptop računarima iz Vip ponude, u okviru specijalne „mobile broadband zone” smeštene na samom ulazu u radnju.

Prodavnica u najprometnijoj prešačkoj zoni u Beogradu, zgodno je mesto i za sve koji žele da se raspitaju ili započnu proceduru za prenos svog starog mobilnog broja na Vipovu mrežu. Na usluzi su ljubazni prodavci koji će pomoći da se procedura prenosa broja obavi jednostavno i olakšati izbor telefona ili tarife iz Vipove ponude. Operater je pripremio i letak sa korisnim informacijama o prenosu mobilnog broja.

“Osnovna ideja je da svakom ko uđe u našu prodavnicu omogućimo da se prijatno oseća i doživi posebno Vipovo korisničko iskustvo. Već 4 godine Vip mobile ne samo da nudi kompetitivne cene i najpovoljnije uslove mobilne komunikacije na srpskom tržištu, već gradi i poseban odnos poverenja sa korisnicima. Zajednica koja broji više od 1.4 miliona korisnika je najbolja preporuka za svakog vlasnika mobilnog telefona da poseti neko od naših prodajnih mesta i da nam se pridruži”, poručuje Petra Štangl, član Upravnog odbora Vip mobile.

Nova radnja u samom centru Beograda je 84. Vipovo prodajno mesto u Srbiji, koje odlikuju odlična ponuda mobilnih telefona, jedinstveni Smart tarifni paketi, visok kvalitet usluge i inovativni dizajn, prema standardima Telekom Austrija Grupe.

Leave a Reply