Operateri

Vip otvorio četiri nova prodajna objekta

Konkurentna Vipova postpejd i pripejd ponuda dostupna je i stanovnicima Aleksinca (Knjaza Miloša 121), Kovina (JNA broj 31), kao i beogradskih naselja Sremčica (Beogradska 87) i Vidikovac (Ratka Mitrovica 162-166, lokal 21). Ovim se broj prodajnih mesta u Srbiji popeo na čak 284. Svaki novi korisnik koji poseti ove Vipove prodajne objekate do 1.aprila dobiće 25% popusta na mesečnu postpajd pretplatu u narednih šest meseci.

“Vip već skoro 5 godina nudi kompetitivne cene i najpovoljnije uslove mobilne komunikacije na srpskom tržištu, ali i gradi poseban odnos poverenja sa svojim korisnicima. Zajednica koja broji više od 1.6 miliona zadovoljnih korisnika najbolja je preporuka za svakog vlasnika mobilnog telefona da nam se pridruži”, ističe Dragan Đuković, menadžer Tima za upravljanje prodajnim jedinicama Vip mobile.

Na novim prodajnim lokacijama su dostupni atraktivni paketi usluga koji uključuju najnovije modele telefona poput modela Samsung Galaxy Nexus, Sony Ericsson Xperia mini pro, LG Optimus Huba, Samsung Galaxy Y i Alcatel OT 818, dok Vip postpaid Internet ponuda podrazumeva neograničen Internet uz fiksnu mesečnu pretplatu. Uz Vip pripejd MONO SIM karticu svaka dopuna se duplira do ukupnog bonus kredita od čak 10.000 dinara.

Vip je pobednik prvog nezavisnog testiranja kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji, za 2011. i 2012. godinu koje je organizovao časopis Connect u saradnji sa kompanijom P3 communications.

Leave a Reply