vip
Operateri

Vip otvorio prodajni centar u Nišu

Posebno korisničko iskustvo i konkurentna Vipova postpejd i pripejd ponuda dostupni su i stanovnicima Niša na adresi: Vizantijski bulevar 1. Tako da se broj prodajnih mesta sa Vipovom ponudom u ovom gradu popeo na 10, dok ih u Srbiji ima čak 289.

“Drago nam je što u Nišu otvaramo novi prodajni objekat u periodu u kom slavimo 5 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. Tim povodom pripremili smo brojna iznenađenja i pogodnosti za naše verne i buduće korisnike. Zajednica koja broji više od 1.6 miliona zadovoljnih korisnika najbolja je preporuka za svakog vlasnika mobilnog telefona da nam se pridruži”, ističe Dejan Aleksov, direktor Sektora prodaje za rezidencijalne korisnike, Vip mobile.

U Nišu su dostupni atraktivni paketi usluga koji uključuju najnovije modele telefona poput modela Vip Droid XL, Samsung Galaxy Ace plus, Nokia Asha302, kao i Samsung notebook NP300 uz tarifni paket “Neograničen Internet”, već po ceni od 1 rsd. Kao posebnu rođendansku postpejd ponudu za 5 godina poslovanja, Vip je izdvojio 50 uređaja uz koje korisnik dobija popust na pretplatu i do 10.000 dinara, dok pripejd rođendanski paket sadrži 5000 minuta u mreži, 5000 sms-ova prema svim mrežama i 50MB. Vip Sigurica tarifa je nova postpejd ponuda koja daje korisniku punu kontrolu nad potrošnjom, dok istovremeno zadovoljava sve njegove potrebe za mobilnim sadržajima.

Leave a Reply