Operateri

Vip podržao otvaranje internet centra u Dečjem kulturnom centru Beograd

Za mlade Beograđane omogućeno je besplatno korišćenje internet u atrijumu Dečjeg kulturnog centra Beograd. Tokom cele školske godine biće organizovan niz besplatnih radionica na temu „Bezbedan let kroz Internet svet“.

Zahvaljujući podršci kompanija Vip mobile i AIGO BS, u petak, 30. septembra, u Atrijumu Dečijeg kulturnog centra Beograd otvorena je “Dnevna soba – Internet centar”.

Učesnici Radosti Evrope, a kasnije tokom godine i svi mladi Beograđani, moći će u “Dnevnoj sobi” da se druže sa svojim vršnjacima, besplatno koriste Internet, ali i da nauče nesto novo. Stručnjaci iz kompanije Vip mobile, za osnovce i njihove roditelje, tokom cele školske godine organizovaće niz besplatnih radionica na temu „Bezbedan let kroz Internet svet“.

Roditelji će dobiti konkretne informacije o mogućnostima koje njihovoj deci pruža Internet, kako da prate i kontrolišu aktivnosti na Internetu, a biće im predočeni i programi koji su u funkciji prevencije zloupotrebe dece na društvenim mrežama, kao i niz praktičnih saveta i primera.

Deca će, sa druge strane, imati priliku da na veoma interesantan način saznaju kako Internet funkcioniše, šta se stvarno dešava kada se otvara određena Internet strana, kako da provere verodostojnost informacije koju nađu na internetu i čuju pregršt zanimljivih informacija o društvenim mrežama.

Leave a Reply