Operateri

Vip ponudio besplatne razgovore u okviru kompanije i sa poslovnim partnerima u svim mrežama u Srbiji

Na osnovu iskustva sa brojnim malim i srednjim preduzećima u svojoj korisničkoj bazi, Vip je kreirao jedinstvenu ponudu koja ispunjava specifične zahteve poslovnih korisnika i omogućava uštedu na troškovima mobilne komunikacije. BizPartner paketi nude besplatne razgovore unutar firme i besplatne pakete minuta za razgovore sa poslovnim partnerima prema svim nacionalnim mrežama.

Pored niske mesečne pretplate, BizPartner tarife pružaju opciju kontrole troškova koje mogu da se prilagode potrebama svakog pojedinačnog zaposlenog. Korisnici takođe imaju na raspolaganju atraktivnu ponudu najnovijih telefona za 1 dinar, uključujući i Blekberi iz Vodafona, pravu kancelariju u pokretu i nezamenjiv poslovni smart telefon.

Širok izbor BizPartner tarifa omogućava poslovnim korisnicima da izaberu onu koja najviše odgovara potrebama njihove firme. Na primer, tarifa BizPartner 350, osim besplatnih razgovora unutar firme, omogućava 350 minuta i 350 SMS poruka prema svim mrežama u Srbiji za mesečnu pretplatu od 990 dinara (PDV uključen u cenu).

Korisnik dodatno može da prilagodi odabranu tarifu svojim potrebama dodajući minute, prenos podataka, SMS ili opciju za međunarodne pozive. Takođe, za 50 dinara po SIM kartici, korisnik može da doda opciju pozivanja putem kratkog koda.

Leave a Reply