Operateri

Vip postpejd tarife za mlade – neograniceni minuti u mrezi, neograniceni SMS prema svim mrezama

Vip je spremio Mega, Giga i Ultra postpejd tarife namenjene mlađem segmentu korisnika, uzrasta do 30 godina. Svaka tarifa sadrži neograničene razgovore u mreži, neograničeni SMS prema svim mrežama, megabajte za mobilni internet i minute prema ostalim mobilnim i fiksnim mrežama, sve u nacionalnom saobraćaju. Neograničeni razgovori u mreži mogu da se koriste već od početka obračunskog perioda.

Još jedna prednost ove ponude je upola jeftinija mesečna pretplata, ukoliko se korisnici odluče za neku od tarifa bez uređaja. Pored neograničenih minuta u mreži i SMS poruka, tarifa Mega sadrži i 50 minuta prema ostalim mrežama i 750 megabajta interneta, po ceni mesečne pretplate od 990/495 dinara.

Tarife za mladeVip
Vip mobile

Tarifa Giga sadrži i 150 minuta za razgovore prema ostalim mrežama i 1500 MB za surf u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 1.590/795 dinara mesečno. Tarifa Ultra sadrži i 250 minuta za razgovore prema ostalim mrežama i 2500 MB mobilnog interneta u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 2.190/1.095 dinara mesečno.

Vip je ponudio i tri nova smart telefona specijalno namenjena korisnicima ovih tarifa, po ceni od 1 dinara: LG L50 u tarifi Mega, Samsung Galaxy Trend 2 u tarifi Giga i Sony Xperia M2 Aqua u tarifi Ultra.

,,Verujemo da smo ovim tarifama uspeli da odgovorimo na očekivanja i potrebe mladih u u mobilnoj komunikaciji, pošto smo ih kreirali na osnovu povratnih informacija dobijenih u direktnom kontaktu sa ovim korisnicima.’’, kaže Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.
Podsećamo da je promociji Vip tarifa za one ispod 30 godina prethodilo istraživanje o osnovnim navikama mladih u mobilnoj komunikaciji sprovedeno u saradnji sa nekoliko agencija specijalizovanih za istraživanje tržišta.

Leave a Reply