Operateri

Vip predstavlja HTC ChaCha sa specijalnim tasterom za pristup Fejsbuku

Sa više od 500 miliona aktivnih korisnika širom sveta, bilo je samo pitanje vremena kada će se Fejsbuk potpuno integrisati sa mobilnim telefonom. Vip prvi na tržište uvodi HTC ChaCha smart telefon koji pruža potpuno novo iskustvo korišćenja Fejsbuka na mobilnom telefonu, na najbržoj mreži u Srbiji. Jednim dodirom Fejsbuk tastera korisnik ažurira svoj status, postavlja sadržaj, prijavljuje se na neku lokaciju i još mnogo toga.

Fejsbuk taster na HTC ChaCha svetli kada god postoji mogućnost za postavljanje sadržaja ili ažuriranje na ovoj društvenoj mreži. Na primer, fotografija snimljena kamerom od 5 mpx se putem ovog tastera odmah može postaviti na Fejsbuk, kao i pesma koja se u tom momentu sluša i automatski identifikuje.

HTC ChaCha poseduje najnoviji Android Gingerbread 2.3.3 i poslednju verziju HTC Sense koja se savršeno integriše sa Fejsbukom. Displej prikazuje najnoviji status i fotografije osobe koju u tom trenutku korisnik poziva i obaveštava ga ako joj se, na primer, bliži rođendan. Isto važi i kada korisnika poziva Fejsbuk prijatelj. Korisnik može da se poveže preko Fejsbuka sa svim kontaktima u telefonu i da personalizuje svoj uređaj kako mu najviše odgovara uz pomoć novih Fejsbuk vidžeta.

U Smart tarifama prenos podataka je deo mesečne pretplate. Korisnik sam bira na koji način će potrošiti ,,smartove’’ –na primer, samo na pozive, ili kombinaciju razgovora, poruka i interneta. Na ovaj način Vip korisnici na raspolaganju imaju potpuno Fejsbuk iskustvo, bez dodatnih troškova.

Leave a Reply