Operateri

Vip Star program donosi nove pogodnosti za postpejd korisnike

Vip novim postpejd korisnicima od danas pruža potpuno novu dimenziju korisničkog iskustva. Vip Star koncept brige o korisnicima dostupan je svim postpejd korisnicima koji aktiviraju ugovor uz korišćenje mobilnog telefona u Vip centrima i radnjama partnera širom Srbije, a pruža širok spektar novih, visokokvalitetnih usluga i posebnih pogodnosti. Na raspolaganju su dva paketa, Vip Star i Vip SuperStar.

Vip Star je standardni  paket, dostupan svim korisnicima koji se odluče da na korišćenje uzmu Vip mobilni telefon nakon aktivacije i potpisivanja 24-mesečnog postpejd ugovora. Svim korisnicima ovog paketa besplatna Vip Star kartica isporučuje se na kućnu adresu. Kartica donosi brojne pogodnosti: garanciju od 24 meseca na sve uređaje iz Vipove ponude u skladu sa uslovima garancije utvrđenim od strane proizvođača i uvoznika uređaja, kvalitetan zamenski telefon u slučaju da postojeći zahteva servisiranje, mogućnost obnavljanja  uređaja nakon 24 meseca u skladu sa Vipovom trenutnom ponudom, besplatan prenos svih korisnikovih ličnih sadržaja u novi telefon, poput poruka, muzike, fotografija i video sadržaja. Dodatno, paket usluga ,,Moj novi Vip broj’’ korisniku omogućava da brzo i jednostavno prebaci svoje kontakte sa stare na novu Vip SIM karticu i da pošalje obaveštenje o novom broju telefona besplatnom SMS porukom. Takođe, korisnik će biti obavešten ukoliko neko pokuša da ga kontaktira na stari broj, dok će osoba koja poziva istovremeno biti informisana o promeni broja telefona.

Napredniji Vip SuperStar paket uz korišćenje Vip mobilnog telefona, pored nabrojanih pogodnosti, donosi i ekskluzivnu produženu garanciju od 36 meseci na uređaj i obezbeđuje prioritet prilikom pozivanja Korisničkog servisa putem posebnog broja 1212. Takođe, SuperStar korisnici na raspolaganju imaju uslugu isporuke i dostave na kućnu adresu, koja podrazumeva da će, ukoliko je potrebno servisiranje, telefon biti preuzet na kućnoj adresi i vraćen nakon servisiranja. U međuvremenu, korisnik dobija na korišćenje visokokvalitetan zamenski telefon. SuperStar usluga traje 36 meseci – prva 24 meseca se naplaćuje samo 100 dinara mesečno plus porezi, dok je tokom preostalih 12 meseci ovaj izuzetan paket usluga besplatan. Specijalno dizajnirana SuperStar kartica korisnicima će biti dostavljena na kućnu adresu.

Nakon 24 meseca korišćenja, stari mobilni telefoni koji budu vraćeni biće reciklirani prema najnovijim standardima očuvanja okoline. Kao kompanija posvećena zaštiti životne sredine, Vip preuzima odgovornost recikliranja mobilnih telefona i time doprinosi smanjenju štetnih uticaja po okolinu i zdravlje ljudi.

Prilikom preuzimanja novog uređaja na korišćenje, korisnik plaća jednokratnu naknadu za aktivaciju SIM kartice i mobilnog telefona.

Više informacija o novom Vip konceptu na www.vipmobile.rs, putem Korisničkog servisa na 060 1234 i u svim Vip centrima širom Srbije.

Leave a Reply