Operateri

Vip studenti vodiće jedan dan kabinet Uprave za digitalnu agendu

U sredu pre podne, u prostorijama Uprave za digitalnu agendu, Pariska 7, biće organizovana poseta 15 stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta „ Budi Vip student“ .

Državna sekretarka za Digitalnu agendu Jasna Matić, ugostiće u sredu 24. avgusta petnaest Vip studenata koji, u okviru Vipove stipendije, borave na dvomesečnoj letnjoj praksi u ovoj kompaniji. Oni će iskoristili priliku da se upoznaju sa radom u adiministraciji Republike Srbije kao i zamene uloge sa zaposlenima u kabinetu Digitalne agende i „vode“ kabinet na jedan dan.

Projekat “Budi Vip student” kompanija Vip mobile je pokrenula u novembru 2007. godine, sa ciljem da investira u obrazovanje i oblikovanje budućih eksperata u oblasti telekomunikacija na tržištu Srbije. Projekat su od samog početka podržali Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo odnosno, uprava za Digitalnu Agendu; univerziteti i fakulteti sa pravom učešća u projektu i brojne studentske organizacije.

Do sada je Vip stipendijama nagrađeno 80 studenata u 4 generacije. “Budi Vip student” proglašen je za najbolji projekat u kategoriji inovacija Evropskih nagrada za volontiranje zaposlenih na nacionalnom nivou, u organizaciji Foruma poslovnih lidera i SMart Kolektiva.

Leave a Reply