Operateri

Vip u potrazi za talentima na “Job Fair”-u

Kompanija Vip mobile je i ove godine u okviru sajma zapošljavanja „Job Fair – Kreiraj svoju budućnost“ otvorila svoja vrata svim studentima i i diplomcima tehničko – tehnoloških fakulteta koji su zainteresovani da svoju karijeru grade u jednoj od najbrže rastućih industrija na svetu i pridruže se uspešnom Vip timu. Kao jedan od zlatnih pokrovitelja, Vip na Sajmu poslova nudi mogućnost svim posetiocima da saznaju više o poslovima i programima prakse u ovoj kompaniji, kao i o znanjima i veštinama neophodnim za lakše zaposlenje.

Pored mogućnosti da apliciraju za željeni posao, posetioci sajma imaju mogućnost da na licu mesta učestvuju u selekciji i intervjuima za jednu od pozicija u tehničkom sektoru kompanije Vip.

vip

Tokom sajma organizovane su i brojne edukativne tribine, a stručnjaci iz kompanije Vip će zainteresovanim studentima održati predavanja na temu virtuelizacije mrežnih funkcija i novih tehnologija u telekomunikacijama.

 

„Kao jedna od najmlađih kompanija u Srbiji, naš strateški cilj je kontinuirano ulaganje u edukaciju mladih, kako bismo među njima dobili buduće stručnjake, što smo i dokazali dugoročnim programom prakse Budi Vip student. Sajam zapošljavanja je jedinstvena prilika za pronalaženje posla ili prakse, pa bih zato pozvao sve studente i nezaposlene da nas posete i informišu se o brojnim prilikama za usavršavanje koje im nudimo“, istakao je Dejan Turk, direktor/ CEO kompanije Vip mobile.

 

Od samog početka poslovanja kompanija Vip mobile investira u razvoj i edukaciju mladih i njihovu pripremu za tržište rada. U prilog tome govori činjenica da je prosečna starost zaposlenih u Vipu 32 godine, a da je kroz projekat prakse „Budi Vip student“ i partnerske projekte prakse  sa nekoliko fakulteta u Srbiji, preko 150 studenata prva radna iskustva steklo u Vipu, od kojih je veliki broj nakon praktične obuke dobio stalno zaposlenje u kompaniji.

 

Kao najveći greenfield investitor u Srbiji do danas, Vip  je uložio značajna sredstva u ljudske resurse i obuku zaposlenih, kojima se pružaju velike mogućnosti za edukaciju zahvaljujući razmeni znanja i iskustva unutar Telekom Austrija Grupe, čiji je Vip član.

Leave a Reply