vip-mobile
Operateri

Vip unapređuje kvalitet mobilne mreže na severu Bačke

Kompanija Vip mobile privodi kraju realizaciju velikog dvomesečnog projekta unapređenja kvaliteta svoje mobilne mreže u Vojvodini uređajima najnovije generacije vrednog 3 miliona evra. Korisnicima je tako obezbeđeno bolje pokrivanje teritorije signalom ove mobilne telefonije i dodatno poboljšan kvalitet razgovora.

vip-mobile

Unapređenje mreže je u prethodnom periodu izvršeno na teritoriji i u okolini više gradova: Novog Sada, Kikinde, Bačke Palanke i Zrenjanina, a u okviru poslednje faze projekta, Vip će od 26. do 31. maja, tokom dana, po segmentima izvoditi radove u Somboru, Subotici i na Paliću. Radovi u Somboru planirani su za period od 26. do 29. maja, dok će na teritoriji Subotice unapređenje mreže biti realizovano od 29. do 31. maja.

Tokom trajanja radova može doći do povremenih poteškoća u komunikaciji ili kratkotrajnih prekida signala, pa Vip unapred moli svoje korisnike za razumevanje. O rasporedu i trajanju radova korisnici će biti obaveštavani putem javnih glasila, Vipovih SMS poruka i veb sajta.

Leave a Reply