Operateri

Vip unapređuje mrežu u Beogradu

Vip mobile će od juna do septembra u Beogradu modernizovati svoju mrežnu opremu uređajima najnovije generacije, u okviru velikog projekta unapređenja mreže na teritoriji cele Srbije vrednog 23 miliona evra. Modernizovana mreža će Vip korisnicima obezbediti veću pokrivenost signalom, na otvorenom i unutar objekata, i bolji kvalitet razgovora.

U prvoj fazi, koja će trajati tridesetak dana, radovi će obuhvatiti opštine Čukarica, Rakovica, Voždovac, Grocka, istočni deo Zvezdare i istočni deo Palilule. Tokom trajanja radova moguće su kratkotrajne degradacije signala, pa Vip unapred moli svoje korisnike za strpljenje i razumevanje. Ukoliko primete teškoće u saobraćaju oni na svojim mobilnim telefonima treba da podese automatsko biranje mreže, u okviru opcije: „Podešavanje mreže“. Stručne ekipe su osposobljenje da planirane intervencije izvedu brzo i efikasno kako bi eventualne poteškoće bile svedene na minimum.

vipVip

Vip mobile

Vip mobile će do kraja godine modernizovati svoju mrežnu opremu u 21 gradu u Srbiji, na više od 550 lokacija. Takođe, biće postavljeno više od 320 novih 2G i 3G baznih stanica duž glavnih saobraćajnica i u manjim mestima pa će korisničko iskustvo će biti značajno unapređeno, uz brži internet na mobilnim uređajima. Vipova mrežna oprema spremna je da podrži mrežu 4. generacije (LTE) i  ispunjava najviše međunarodne i domaće tehnološke i ekološke standarde.

O rasporedu i trajanju radova korisnici će redovno biti obaveštavani preko javnih glasila i putem Vipovih SMS poruka, veb sajta, Korisničkog servisa i na prodajnim mestima. Više informacija o radovima ovde.

Leave a Reply