vip-mobile
Operateri

Vip unapređuje mrežu u Vojvodini

U okviru unapređenja kvaliteta telekomunikacione mreže u Vojvodini, Vip mobile će u narednih mesec i po dana izvoditi radove na svojoj mrežnoj opremi, po fazama, najpre u Novom Sadu, a potom i na široj teritoriji Sombora, Kikinde, Zrenjanina, Subotice i  Bačke Palanke.

Unapređenjem mreže Vip će obezbediti bolje pokrivanje  teritorije Vojvodine signalom mobilne telefonije i dodatno poboljšati kvalitet razgovora. Inovirana mrežna oprema će biti spremna da podrži mrežnu tehnologiju 4. generacije. Sva Vipova oprema ispunjava najviše međunarodne i domaće tehnološke i ekološke standarde. Ukupna investicija za unapređenje mreže iznosi 3 miliona evra.

vip-mobile

U periodu od 24. do 26. aprila planirani su radovi u novosadskim naseljima: Bistrica, Novo Naselje, Satelit, Telep, Adice, Adamićevo naselje, Grbavica, Liman 3 i Liman 4. Zatim će se od 27. do 30. aprila raditi u delovima grada zapadno od Bulevara Oslobođenja, Sremskoj Kamenici, Veterniku i Futogu. U trećoj fazi, od 13. do 17. maja, radovi na unapređenju mreže obuhvatiće delove Novog Sada istočno od Bulevara Oslobođenja, Petrovaradin, Rumenku, Kać, Bački Jarak i Temerin.

Tokom trajanja radova može doći do povremenih poteškoća u komunikaciji ili kratkotrajnih prekida signala, pa Vip unapred moli svoje korisnike  za strpljenje i razumevanje. Korisnicima se poručuje da, ukoliko primete teškoće u saobraćaju, na svojim mobilnim telefonima podese automatsko biranje mreže, u okviru opcije: „Podešavanje mreže“. Stručne ekipe su osposobljenje da planirane intervencije izvedu brzo i efikasno kako bi eventualne poteškoće bile svedene na minimum. O rasporedu i trajanju radova korisnici će redovno biti obaveštavani preko javnih glasila i putem Vipovih SMS poruka, veb sajta, Korisničkog servisa i na prodajnim mestima.

Leave a Reply