Operateri

Vipova letnja roming ponuda

Zahvaljujući saradnji sa Vodafonom, Vip svojim korisnicima nudi veoma konkurentne cene rominga kako za najpopularnije destinacije, tako i za najegzotičnije lokacije. Svet je podeljen na samo četiri zone i ne postoji cenovna razlika u odnosu na gostujuće mreže, tako da korisnik ne mora da brine o tome na koju će se mrežu prebaciti u zemlji u kojoj boravi. Cena je ista za pripejd i postpejd korisnike. Takođe, Vip svojim korisnicima ne naplaćuje uspostavu veze za pozive iz rominga u standardnoj roming tarifi.

Crna Gora, letnja promocija:

Zahvaljujući letnoj promociji, Vipovi pripejd i postpejd korisnici koji budu letovali u Crnoj Gori u okviru T-mobile mreže će roming plaćati 19,9 dinara po minutu za pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori. Cena dolaznih poziva je 15,9 RSD po minutu, koliko se naplaćuje i slanje SMS poruke i 100KB za prenos podataka. Korisnici na ovaj način mogu da ostvare uštedu čak i do 80% u odnosu na standardne roming cene.

Evropske destinacije, letnji roming paketi:

Za korisnike koji će svoj letnji odmor provesti u nekoj od evropskih zemalja na raspolaganju su paketi ,,Euro pozivi 10’’, sa 10 besplatnih roming minuta po ceni od 390 dinara i ,,Euro miks’’, sa 20 besplatnih roming minuta, 20 SMS i 5 MB po ceni od 990 dinara. U okviru ovih paketa, minuti mogu da se koriste za roming pozive prema svim brojevima u posećenoj zemlji i Srbiji ali i ka svim ostalim zemljama i operaterima, kao i za dolazne roming pozive iz bilo koje destinacije. Paketi važe u preporučenim mrežama širom

Leave a Reply