vip-mobile-tarife
Operateri

Vipove BizPartner Zauvek tarife sa opcijom prebacivanja nepotrošenih minuta

Vipove BizPartner Zauvek tarife nude dve nove pogodnosti za poslovne korisnike što ih čini privlačnim naročito za mala i srednja preduzeća. Značajna prednost nove tarife je mogućnost prebacivanja nepotrošenih minuta za komunikaciju prema svim nacionalnim mrežama u naredni period, i to bez vremenskog ograničenja, pa ih poslovni korisnici mogu iskoristiti kad god su im razgovori najpotrebniji. Na raspolaganju je i dodatnih 1.000 minuta za razgovore u okviru Vip mreže.

vip-mobile-tarife

Uz to, Vipove BizPartner Zauvek tarife zadržale su sve prednosti koje poslovnim korisnicima omogućavaju uštedu na troškovima mobilne komunikacije, jer u okviru mesečne pretplate sadrže neograničene razgovore unutar firme, besplatne pakete minuta za razgovore sa poslovnim partnerima prema svim nacionalnim mrežama, pakete megabajta za prenos podataka i pakete minuta za pozive ka fiksnim linijama u Srbiji.

U okviru BizPartner Zauvek tarifa na raspolaganju su atraktivni telefoni iz Vip ponude uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar, poput novog Samsung Galaxy Note II, Windows Phone 8S by HTC ili Samsung Galaxy S III mini.

Promocija traje do 1. maja 2013. godine.

Leave a Reply