Operateri

Vipove pripejd tarifne opcije za veću uštedu troškov

Svi Vipovi novi i postojeći pripejd korisnici će od sutra moći da biraju između tri atraktivne tarifne opcije: ,,besplatno u mreži’’, ,,besplatni SMS’’ i ,,priča upola cene’’. Pogodnosti važe posle dopune od najmanje 200 dinara.

Tarifna opcija ,,Besplatno u mreži’’ :

U okviru ove opcije korisnici dobijaju besplatne razgovore, SMS i MMS poruke u Vip mreži u ukupnom iznosu od 1000 dinara. Novi pripejd korisnici automatski dobijaju ovu opciju.

Tarifna opcija ,,Besplatni SMS’’ :

Ova opcija omogućava 1000 besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama.

Tarifna opcija ,,Priča upola cene’’ :

Izborom ove opcije korisnici dobijaju 50 % popusta na cenu minuta prema svim nacionalnim mrežama, tako da umesto 5.9 dinara/min, korisnik plaća 2.95 dinara/min plus porezi.

Kako bi odabrao željenu tarifnu opciju korisnik samo treba da pošalje besplatnu SMS poruku na 12341 ili da pozove Korisnički servis na na060/1234, i da izvrši dopunu u iznosu od 200 dinara ili više kako bi aktivirao odabranu pogodnost. Pogodnosti važe 7 dana i automatski se produžavaju nakon nove dopune od 200 dinara ili više.

Korisnik može da promeni tarifnu opciju kada god to poželi i koliko god puta to želi i ova promena je besplatna. Sve navedene pogodnosti važe u nacionalnom saobraćaju, i ne obuhvataju usluge sa dodatnom vrednošću i roming.

Leave a Reply