Operateri

Završena 12. mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA

U subotu 24. decembra uspešno je završena 12. mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA. U sjajnoj atmosferi, odgledano je oko 400 svetskih reklama, po izboru Jean Marie Boursicot-a, a dodeljene su veoma značajne nagrade i priznanja:

NAJ REKLAMA 2011. u SRBIJI- SASTANAK SA SREĆOM- Državne Lutrije Srbije i agencije DRAFT FCB AFIRMA. Ovu najprestižniju nagradu je predao Uroš Ignjačević, vlasnik Trident media grupe, dobitnicima – Dejanu Nediću, vlasniku agencije i Senki Pajić, copywriter-u.

GRAND SLAM 2011.- nagrada za izuzetan doprinos u razvoju srpskog i regionalnog advertajzinga, pripala je IVANU STANKOVIĆU, vlasniku agencije Communis DDB, a priznanje mu je uručila Tijana Anđelić, direktor Državne Lutrije Srbije.

AMBASADOR Reklamoždera 2011.- priznanje za promociju Srbije tokom karijere i ulazak u Kuću Slavnih poneo je proslavljeni odbojkaš VANJA GRBIĆ. Nagradu u Vanjino ime je primio najbolji mladi sportista Srbije, Uroš Kovačević, a Goga Grubješić, kreativni direktor agencije SuperStar worldwide, organizator Noći Reklamoždera, uručila je ovo vredno priznanje.

WORLD TOUR- nagrada za reklamu koja se našla u svetskoj selekciji Noći Reklamoždera – “PAČE IDE U GRAD”, pripala je brendu PERFEX. Priznanje, ispred Turističke organizacije Beograda, uručio je direktor TOB-a gdin Miloš Tišma, vlasniku agencije Media Plus Goranu Đikiću.

NAJ NON-PROFIT KAMPANJA 2011. u SRBIJI- je BITKA ZA BEBE, Fonda B92 u realizaciji agencije Saatchi & Saatchi. Priznanje je uručila Nevena Veselinović, PR manager kompanije Imlek.

BRAND SERBIA 2011.- priznanje za najbolju promociju Srbije u svetu, poneli su zlatna muska i ženska ODBOJKAŠKA reprezentacija Srbije. Sjajnim sportistima, nagradu je uručila Ministar sporta gđa Snežana Samardzić Marković.

MEGA BREND SRBIJE- najveća reklama i apsolutno najveći srpski brend- pripala je teniskom superstaru, svetskom br.1- NOVAKU ĐOKOVIĆU. Priznanje, Novakovoj mami gđi Dijani Đoković, uručila je Milica Marković, PR Telekom-a.

ZNANJE NA 1. MESTU-priznanje za promociju Srbije u svetu svojim izumima i sjajnm idejama, poneo je STRAWBERRY team, a priznanje im je uručio Marjan Nikolić, Pr Beogradskog Univerziteta

Leave a Reply