Operateri

Završena nagradna igra “Možda je dobitak baš tvoj – kupi Samsung i mt:s broj”

Preko 7000 novih postpaid korisnika učestvovalo u nagradnoj igri Telekoma Srbije i kompanije Roaming Electronics

Predstavnici Telekoma Srbije i kompanije Roaming Electronics svečano su uručili u poslovnici mt:s-a, u tržnom centru Ušće, nagrade dobitnicima igre na sreću „Možda je dobitak baš tvoj- kupi Samsung i mt:s broj”. Glavnu nagradu, automobil ALFA Romeo Mito, osvojila je Milica Vladičić, dugogodišnja korisnica Samsung telefona i mt:s usluga.

„Godinama sam klijent mt:s-a, a koristim isključivo Samsung telefone, tako da je ova nagradna igra za mene bila idealan spoj. Prešla sam na postpaid, a telefon koji mi se jako svideo dobila sam po pristupačnoj ceni, i već bila na dobitku. Kad sam popunjavala kupon, nisam se nadala da ću osvojiti nešto, a pogotovo ne automobil.”, izjavila je Milica Vladičić, dobitnica prve nagrade.

Predstavnici kompanije Roaming Elektronics ovom prilikom uručili su dobitnicima druge nagrade, Mariji Molnar Orkić i Slađanu Dostaniću, dva vaučera za putovanja u vrednosti od po 1000 evra. Kao treća nagrada, dodeljena su tri plazma televizora, koja su u nagradnoj igri osvojili Nenad Poledica, Helena Stojkov i Vladan Đorđević.

Nagrade u vidu bluetooth slušalica osvojilo je još 300 učesnika nagradne igre je u kojoj je tokom mesec dana, učestovalo oko 7000 građana.

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi novi korisnici postpaid usluge Telekoma Srbije, koji su uz paket odabrali Samsung telefon. Građani su za nagradnu igru mogli da se prijave u svim poslovnicama Telekoma Srbije širom zemlje.

Leave a Reply