Operateri

Zbog velikog interesovanja firmi porodužen rok za prijavu na konkurs Vip BizPartner 2014

Kompanija Vip mobile i agencija za odnose s javnošću Chapter 4, uz podršku Privredne komore Srbije, pozivaju sve preduzetnike, vlasnike porodičnih firmi u Srbiji, da učestvuju u nagradnom konkursu Vip BizPartner 2014 u okviru kojeg će tri kompanije biti nagrađene sa po 290.000 dinara. Rok za prijavu za Vip BizPartner 2014 trajaće do nedelje, 18. januara 2015. godine.

Uprkos brojnim izazovima koji stoje pred porodičnim firmama u Srbiji, tokom 2014. godine pokrenut je projekat Vip Porodične firme – stub razvoja ekonomije Srbije, koji je podrazumevao istraživanje, forum i četiri radionice po regionalnom centrima Srbije. Zahvaljujući ovom projektu izdvojio se veliki broj izuzetnih porodičnih firmi koje ispunjavaju uslove da baš one ove godine budu dobitnice Vip BizPartner nagrade. Vip BizPartner, ovom nagradom, ima za cilj da pored edukacija sprovedene tokom cele godine, takođe i materijalno pomogne razvoj porodičnih kompanija koje su se izdvojile svojim rezultatima, inovativnošću, korišćenjem savremenih tehnologija, kao i doprinosom zajednici.

Uspešni kandidati za Vip BizPartner 2014 nagradu bi trebalo da ispunjavaju sledeće uslove, da imaju značajan udeo u vlasništvu preduzeća u kojem rade, da je preduzetnik, kao odgovorno lice, zaslužan za poslovni uspeh svog preduzeća, odnosno nalazi se na rukovodećoj poziciji najmanje pet godina u kontinuitetu i da preduzeće, koje kandidati predstavljaju, postoji najmanje tri godina u kontinuitetu.

Vip BizPartner 2014 dodeljuje stručni žiri u čijem sastavu se nalaze predstavnici kompanije Vip mobile, Privredne komore Srbije i Agencije za odnose s javnošću Chapter 4. Žiri donosi odluku zasnovanu na utvrđenim kriterijumima koji, osim navedenih opštih uslova, uključuju: preduzetnički duh, inovativnost, strateško usmerenje, dugoročno planiranje, finansijske pokazatelje, nacionalni ili regionalni domet, individualnu i korporativnu odgovornost.

Žiri će pregledati sve prijave i doneti odluku o pobednicima do 22. januara 2015. godine.

Dodela nagrada će biti organizovana 27. januara 2015. godine u Privrednoj komori Srbije.

Leave a Reply