Mobile

Otmeni dvojac – Sony Ericsson T270i i T280i

Sony Ericsson najavio je T270i i T280i, otmeni dvojac povoljnih cena kreiran da se svidi različitim korisnicima.„Razvili smo dva telefona koji zadovoljavaju zahteve dva različita tipa korisnika“, rekao je Howard Lewis, voditelj odelenja osnovnih modela mobilnih telefona u Sony Ericssonu. „T270i i T280i su načinjeni prema uzoru na kultne modele Sony Ericsson telefona, poput T610i. Oni su otmeni i sadrže sve što je potrebno; bilo da su namenjeni poslovnom korisniku koji želi kompaktan poslovni telefon ili svakodnevnom korisniku koji traži klasični, otmeni telefon sa kamerom.

Kod kuće, na modnoj pisti ili sobi za sastanke

Mobilni telefoni T270i i T280i nude klasični stil u telefonu koji stane u svaki džep. Tanji od 13mm i napravljeni od sjajnog laganog metala sa završnom obradom koja površinu čini blistavom poput ogledala, ovi mobilni telefoni nude prvoklasni dizajn uz povoljnu cenu, što ih čini dostupnima baš svakome. T280i možete poneti u shopping centar i fotografisati modni predmet koji biste želeli da kupite, ili upotrebite T270i na poslu da biste uz pomoć Bluetooth™ tehnologije kolegi poslali raspored sastanaka.

Sony Ericsson T280 – u kontaktu sa svima sa stilom

Minimalni napor
Mogućnost brzog pisanja poruka i jednostavni navigacijski taster za uključenje radija ili za pristup kontaktima u imeniku. Jednostavan pristup 1.3 megapikselnom fotoaparatu i samo jedan klik do početka pisanja nove poruke.

Maksimalna izloženost
Uz dobar izgled, T280i omogućava fotografisanje i slanje fotografija u samo nekoliko klikova. Pregledajte fotografije na ekranu ili ih prosledite putem Bluetooth™ na prijateljev telefon.

Više radnji bez napora
Oba telefona, i T280i i njegov blizanac T270i, kompatibilni su sa Bluetooth™ slušalicama, poput nedavno najavljenih HBH-PV770 i HBH-PV712. HBH-PV770 slušalica diskretno pristaje u vaše uho i nudi izvanredno čist zvuk, čak i u bučnom okruženju, zahvaljujući svojim karakteristikama digitalnog neutralisanja buke (Digital Noise Cancellation) i brzog automatskog prilagođavanja glasnoće (Automatic Volume Adjustment). HBH-PV712 slušalica efikasno umanjuje buku u pozadini i omogućava maksimalnu udobnost pa možete nastaviti važan razgovor iako ste na putu prema klijentovom uredu.

Sony Ericsson T270i – Imajući posao na umu

Vaš osobni asistent
Sony Ericsson T270i nudi spoj dobrog, zrelog izgleda sa kompletom mogućnosti koje će udovoljiti potrebama svakog poslovnog profesionalca. Samo jednim dodirom pristupite ključnim funkcijama kao što su telefonski imenik, kalendar ili poruke, te upotrebite ugrađeni speakerphone da preuzmete konferencijski poziv.

Samo posao
Oba, danas najavljena mobilna telefona dizajnirana su imajući na umu jasno definisane zahteve korisnika. T270i je za poslovnog korisnika koji želi dobru izradu bitnih stvari. Svesno je napravljen bez kamere kako bi zadržao stvari jednostavnima, te sa metalnim kućištem i brzo dostupnom tastaturom koja garantuje korišćenje bez napora.

Zbog kog god razloga vam treba telefon – za posao ili da uz minimalan napor ostanete u kontaktu – Sony Ericsson T270i i T280i nude vam adekvatna jednostavna  rešenja.

Leave a Reply